Çorum BBC’de

BBC haberinde, Maduro'nun yardımcısının Çorum’da Altın Rafinerisi’nde yaptığı inceleme gezisi fotoğrafını servis etti.

02 Şubat 2019 Cumartesi 01:00
Çorum BBC’de

BBC, Ankara'nın, ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını ihlâl ediyor olma ihtimali nedeniyle, Venezuela ile yaptığı altın ticaretine son vermesi için baskı altında olduğunu iddia etti.

BBC haberinde, Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun Ekonomiden Sorumlu Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah’ın Çorum’da Ahlatcı Altın Rafinerisi’nde yaptığı inceleme gezisi fotoğrafı servis edildi. Fotoğrafın altına da, ‘Venezuela’nın Ekonomiden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah Çorum’daki bir altın rafinerisini ziyaret etti’ notu düşüldü..

BBC Dünya Servisi'nin haberine göre; Washington bu altınların İran'a gönderilip, ABD yaptırımlarının ihlâl ediliyor olabileceğinden şüpheleniyor. Venezuela'nın altın sektörünü hedef alan yaptırımların Türkiye gibi üçüncü tarafları da kapsayacak şekilde genişletilebileceği ileri sürülüyor.

Son Güncelleme: 04.02.2019 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Külçe altın 2019-02-02 12:38:08

Bu memlekette,elinizdeki külçeleri kendisine ait olmasa da tutamayan ve tutamayacak milyonlarca vatandaş var.Böyle bir fotoğraf verme şansları dahi yok.Bu fotoğraf çok özel olmuş.