AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Ticaret Borsası'nın dev lojistik depo inşaatını inceledi.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı, merkeze bağlı Karacaköy yakınlarında bölgenin en büyük lojistik üssü konumundaki depo inşaatını inceledi.
Yapılan açıklamaya göre; Milletvekili Ahlatcı, Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ile bir araya gelen Ahlatcı, şehrin tarım ve ticaret geleceğini şekillendirecek projeler üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Borsanın gelecek hedeflerini ve üreticilerin beklentilerini not alan Ahlatcı, “Şehrimizin her bir projesinin Ankara’da en yakın takipçisi olmaya, kurumlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.
BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ
Toplantının ardından Karacaköy mevkisinde yapımı hızla devam eden dev yatırımı yerinde inceleyen Milletvekili Ahlatcı, Çorum’un ticaret tarihine mühür vuracak projeye dikkat çekerek, “Bu sadece bir depo değil; Çorum’un tarım ve ticaretteki şahlanışının mührüdür. 71 bin 200 metrekare alan üzerinde, 40 bin metrekare kapalı soğuk hava ve hububat depolarıyla 150 bin tonluk muazzam bir kapasite inşa ediyoruz. Hafriyat çalışmalarını tamamladık, önümüzdeki hafta çevre duvarıyla inşaatımızı daha da hızlandırıyoruz. Çiftçimizin emeği, esnafımızın alın teri bu dev tesisle değer kazanacak.”dedi.
HASTANE VE HASTA ZİYARETİ
Milletvekili Ahlatcı daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Gömeç’e istişare ziyaretinde bulundu. Hastane servislerini gezerek tedavi gören hastaları ziyaret eden Ahlatcı, “Devletimizin şefkat eliyle her bir vatandaşımızın yanındayız. Sağlık altyapımızı her geçen gün güçlendiriyor, vatandaşlarımızın en modern imkanlarla şifa bulması için 7/24 gayret ediyoruz” dedi.
MESAİ ARKADAŞININ ANNESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Ziyaretleri sırasında yakın mesai arkadaşı ve danışmanı Okan Duyar’ın annesi Ayşe Duyar’ı da tedavi gördüğü odasında ziyaret eden Ahlatcı, Ayşe Duyar ve tüm hastalara Allah’tan acil şifalar dileyerek hastaneden ayrıldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir