Çorum firması Türkiye'ye tıbbi kıyafet üretiyor

Boss Moda firması 7 bin personelle bu süreçte Çorum ve Türkiye için tıbbi kıyafet üretiyor

05 Mayıs 2020 Salı 15:19
Çorum firması Türkiye'ye tıbbi kıyafet üretiyor

CHP’li yöneticiler 7 bin personelle 7/24 çalışarak tıbbi kıyafet üreten Çorum merkezli Boss Moda firmasını ziyaret ettiler.

Ankara Yolu üzerinde tekstil ürünleri, üniforma ve resmi kıyafet ile tıbbi malzeme üretimi yapan firmayı ziyarette CHP heyeti, fabrika yöneticileri ve işçilerle sohbet etti.

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Yıldız Bek, Belediye Meclis Üyesi Erkan Özbal ile bazı İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin, Boss Moda Konfeksiyon Ürünleri firmasını ziyaretinde, Fabrika yöneticileri Sedat Karaağaç ve İbrahim Çetintürk bilgi verdi.
CHP heyeti, koronavirüs sürecinde halkın ve sağlık çalışanlarının maske, tulum başta olmak üzere tüm tıbbi malzeme kıyafetlerini karşılaşan Boss Moda ailesine teşekkür ettiler.

Sedat Karaağaç ve İbrahim Çetintürk ise Çorum ve Türkiye genelinde doktorların, sağlık çalışanların tıbbi kıyafet ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Çorum merkezdeki fabrikanın, şehir içindeki, çevre il ve ilçelerdeki atölyelerle birlikte 7 bin personelle 7/24 üretim yaptıklarını anlatarak, “Koronavirüs salgını nedeniyle tıbbi üretime ağırlık verdik. Bazı ürünleri yurtdışına da ihraç ediyoruz. Türkiye genelinde birçok fabrika Boss Moda için üretim yapıyor.” dediler.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uyarı 2020-05-05 21:05:21

lütfen birileri uyarsın poz veriyorlar sosyal mesafe yok maske yok bu ne ya il yetkilileri uyarın şu kişileri hatta görüntülere istinaden cezai işlem uygulansın duyarlı insanlar semt pazarlarında saatlerce sosyal mesafeye uymak adına sıra beklerken marketlerde ve alışveriş yerlerinde maske takarken böyle duyarsızlık olurmu