Çorum İlk 45'te

TÜRKPATENT Mart ayı iler marka başvuru dağılımını paylaştı. Çorum en yüksek başvuru yapan 38'inci il oldu

24 Nisan 2022 Pazar 13:08
Çorum İlk 45'te

TÜRKPATENT Mart ayı iler marka başvuru dağılımını paylaştı.

Mart Ayı verilerine göre; ülkede marka başvurusunun en yüksek olduğu 45 il; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Konya, Kocaeli, Adana, Mersin, Kayseri, Muğla, Denizli, Hatay, Balıkesir, Sakarya, Eskişehir, Aydın, Samsun, Manisa, Tekirdağ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Çanakkale, Afyon, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Mardin, Elazığ, Niğde, Ordu, Isparta, Rize, Düzce, Nevşehir, Çorum, Kırklareli, Kütahya, Edirne, Karaman, Yalova, Erzurum, Aksaray olarak bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-04-24 17:36:56

Yozgat, Amasya, Tokat hangisi var sıralamada gören var mı?
Yok. Peki HAVALİMANI VE DEMİRYOLU nerelere yapılıyor?
Bu saydığım üç ile Yozgat, Amasya, Tokat yapılıyor.
Bu üç il İHRACAT yok, PATENT yok, ÜLKE EKONOMİSİNE katkı yok.
Eeeee YATIRIMLAR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR, BU SAYDIĞIM ÜÇ ŞEHİRE.
PEKİ ÇORUM ÜLKE DE İHRACAT DA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE, ANCAK ÇORUM DA NE HAVALİMANI VAR, NE DEMİRYOLU, ÇORUM HER ZAMAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇORUM VE ÇORUMLULARDAN ALDIĞINIZ OYLAR HELAL Mİ, YOKSA HARAM MI?