Çorum iş alemi seferber

Çorum’da iş aleminin temsilcileri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere destek verdiklerini açıkladı.

30 Mart 2020 Pazartesi 16:15
Çorum iş alemi seferber

Çorum’da iş aleminin temsilcileri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere destek verdiklerini açıkladı.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Borsa Başkanı Naki Özkubat, yaptıkları ortak açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında borsa laboratuvarında bulunan bir cihazın Covid-19 testleri için Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi emrine verildiğini, Tiryaki Grup’un sağlık çalışanlarına bir kamyon bakliyat dağıttığını, Çorum Vakfı üzerinden öğrencilerin burslarının aksatılmadan devam ettirildiğini ve özel sektörde esnek çalışma modeline geçildiğini ifade etti.
İşte o açıklama:
“Kısa sürede dünyada yayılan   ve Ülkemizde de  etkisini gösteren  Koronavirüs salgınına karşı Oda ve Borsa olarak  faaliyetlerimizin ve çalışmalarımızın aksamadan devam etmesi için  gerekli  düzenlemeler  yapılmış,  teknolojinin  olanaklarından en iyi  şekilde yararlanılarak ‘Evde Kal’ kuralına azami ölçüde  bağlı kalınmak  suretiyle   esnek çalışma düzenine  geçilmiştir.
Koronavirüs  salgınına karşı  devlet  ve milletçe top yekûn  yapılan mücadeleye, personel  ve araç olmak üzere  Oda ve Borsa ve üyeleri olarak tüm imkanlarımızla destek olunmaya  devam  edilmektedir.


Odamızın  üyesi olan ve ilimizde yatırımları  bulunan  Tiryaki Grup,  bu salgınla  vefakar  bir şekilde  mücadele veren  Çorum’daki sağlık çalışanlarına  paketler halinde dağıtılacak şekilde  bir kamyon bakliyat desteğinde  bulunmuştur.
Çorum Ticaret ve Sanayi  Odası  olarak, kurucu ve yürütücüsü olduğumuz  Çorum Vakfı  üzerinden  üniversite  öğrencilerimize  verilen burslar,  öğrencilerimizin  sıkıntı  yaşamaması için  normal sürecinde devam etmekte ve öğrencilerimize destek olunmaktadır.
Devletimizin  aldığı ve iş dünyamızı  yakından ilgilendiren tüm  destek ve tedbirler, üyelerimizin bilgisine  iletişim araçlarımız kullanılarak  iletilecek ve bilgi  paylaşımında  bulunulacaktır."

Son Güncelleme: 30.03.2020 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli saglikci 2020-03-31 01:03:19

Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır tesekkurler