Çorum marka üretiyor

TÜRKPATENT'in Nisan ayı iller marka başvuru dağılımına göre; Çorum ülke genelinde marka üretiminde  37’inci sırada yer aldı.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 11:08
Çorum marka üretiyor

TÜRKPATENT Nisan ayı iller marka başvuru dağılımını paylaştı. Çorum ülke genelinde marka üretiminde  37’inci sırada yer aldı.

Ülkede marka başvurusunun en yüksek olduğu 45 il, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Muğla, Mersin, Kayseri, Denizli, Hatay, Balıkesir, Eskişehir, Sakarya, Samsun, Aydın, Manisa, Tekirdağ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Afyon, Kahramanmaraş, Trabzon, Çanakkale, Malatya, Isparta, Mardin, Rize, Ordu, Sivas, Elazığ, Niğde, Nevşehir, Çorum, Düzce, Kütahya, Yalova, Erzurum, Edirne, Kırklareli, Karaman, Aksaray olarak açıklandı.

Son Güncelleme: 23.05.2022 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1919 2022-05-23 16:06:38

Türkiye de YATIRIMLAR da en fazla haksızlığa uğrayan ŞEHİR ÇORUM 'dur. TÜRKİYE de İHRACAT da BÖLGESİN de lider ÇORUM' dur. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ÇORUM 'un haklarını yiyenler Allah ne bu dünya da, ne de ahiret de YANINIZA BIRAKMAZ İNŞALLAH. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....