Çorum'un emrine amadeyiz

İstişare toplantısı nedeniyle Çorum'da bulunan hemşehrimiz Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan, Çorumlu işadamlarına destek sözü verdi

27 Ocak 2018 Cumartesi 13:02
Çorum'un emrine amadeyiz

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbankası’nın birlikte düzenlediği ‘Ulusal ve Çorum Ekonomisinin Değerlendirilmesi’ konulu istişare toplantı gerçekleştirildi.

TSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Necmeddin Kılıç,  Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan, HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile iş aleminin temsilcileri katıldı.

Protokolünskonuşmalarının ardından Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, Çorum’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Çorum’un hizmetine her zaman amedeyiz.” dedi.

Öte yandan toplantı öncesi Genel Müdür Osman Arslan ile genel müdür yardımcıları Vali Necmeddin Kılıç’ı ziyaret etti.

Son Güncelleme: 28.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.