Çorum'un önemli yatırımına devlet desteği tamam!

Çorum’un savunma sanayi yatırımlarına devlet desteği resmileşti.

28 Ocak 2023 Cumartesi 11:58
Çorum'un önemli yatırımına devlet desteği tamam!

Çorum’un Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden Barut-Fişek Fabrikası üretim tesisi yatırımına proje bazlı devlet desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmî Gazete’de yayımlandı.

İŞTE O DESTEKLER

Bu kapsamda Gümrük Vergisi Muafiyeti, KDV İstisnası, KDV İadesi, Vergi İndirimi, Sigorta Pirimi Desteği, Personel Desteği, Kar Payı Deteği, Enetji Desteği sunulacak.

Konuya ilişkin haberi AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,  ‘Hayırlı olsun.’ Sözleriyle duyururken, paylaşımında şöyle dedi: “Devletimiz var olsun. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.

TEK KALEMDE 7 MİLYARLIK YATIRIM

Tek kalemde yapılan 7 milyar liralık en büyük savunma sanayii yatırımı, Barut, Fişek Fabrikası (5 Fabrika). Barut, barutun hammaddesi olan nitroselülöz ve nitrogliserin ile fişek ve kapsül üretecek. 200 Milyon avroluk İthalata son verecek. Ordumuzun en temel ihtiyacını karşılayacak. İhracata katkı sunacak. 2500 kişiye İstihdam sağlayacak. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat ile Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte kalkınmanın yüzyılı yapacağız inşallah.

ERDOĞAN VE VARANK’A TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank'a şehrimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum.”


 

Son Güncelleme: 28.01.2023 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz İskilip li 2023-01-28 18:59:17

Iki lafda İskilip Osb için yap hoca, hani bolge mv idin, boş laf, işin gücün başkasının yaptığının fotoğrafını paylaşmak, destek verde bi işe yara be keko.

Avatar
Hasan 2023-01-28 19:31:26

Boş teneke gibi tangirdama, iş yap, Bölge vekili, aldı gin oyun hakkını veremedin, Reis e yük olma, bırak git

Avatar
Secaatin gülen 2023-01-28 21:31:17

Sansar vakfının bu ülkeye öğrettiği tek birşey var taciz hirsizlik ve munafikliktir.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-29 09:19:20

Milletvekillerinin yapamadığını Ahmet Ahlatçı yapıyor. Bunlarda hiç bir şey yapmadıkları halde bir şeyler yapmış gibi konuşuyorlar. 4 tane MİLLETVEKİLİ var, ancak Çorum'a hiç faydaları yok. 4 Milletvekilinin hepsi de DANIŞIKLI dövüşüyorlar. Çorum hiç birinin umrunda bile değil. 4 Milletvekili de sadece kendilerini ve çevresindekileri düşünüyorlar. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipden 2023-01-28 13:23:40

https://www.iskilipinsesi.com/iskilip-obs-icin-32-yatirimci-talepte-bulundu/1522/

Yatırımlardan Yatırımlardan haber...

banner165