Çorum’da ilk

Çorum’un ilk ve tek Organik Solucan Gübresi İşletme Çalışma Onay Belgesi’ni şirket sahibi Semra Şahin’e teslim edildi.

28 Kasım 2019 Perşembe 18:35
Çorum’da ilk

Çorum’da Organik Solucan Gübresi üretimi alanında faaliyet gösteren HepaSol Şirketi’ne işletme çalışma onay belgesi verildi.

Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, Çorum’un ilk ve tek Organik Solucan Gübresi İşletme Çalışma Onay Belgesi’ni şirket sahibi Semra Şahin’e teslim etti.

İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, Çorum’da ilk, Türkiye’de 12’inci Onaylı Organik Solucan Gübresi üretim tesisinin yıllık 60 ton üretim kapasitesi ile yola çıktığını, önümüzdeki yıllarda kapasitesini artıracağını ifade etti.

Hepasol Şirketi Sahibi Semra Şahin’de; Organik Solucan Gübresinin tarım sektörü açısından çok önemli bir katkı olduğunu, bitkiyi anne sütü gibi koruması özelliğiyle üretimde fark yaratacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
candan 2019-11-29 09:43:34

çok güzel hareketler bunlar....

Avatar
Hamza Demiral 2019-12-04 12:09:00

Tebrikler