Çorum'da üretiyor, Türkiye'ye satıyor

Üretimi Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapılan karavanlar Türkiye’nin dört bir tarafına satılıyor.

28 Temmuz 2022 Perşembe 15:36
Çorum'da üretiyor, Türkiye'ye satıyor

Üretimi Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapılan karavanlar Türkiye’nin dört bir tarafına satılıyor.

Sungurlu’nun yerli markası olan Marka Karavan ‘Yağmur ve Güneşle Aranızda Biz Varız’ sloganıyla üretimine devam ediyor.

AVRUPA STANDARTLARINDA

Reg Reklam bünyesinde kurulan Marka Karavan İşletme sahibi Resul Emre Göl, şöyle dedi: “Müşterimizin isteği doğrultusunda dizayn gerçekleştiriyoruz. 3 boyutlu olarak iç tasarımını çiziyoruz.

Müşterimizin onayladığı tasarımımı ise karavanına uyguluyoruz. Avrupa standartlarına uygun üretim gerçekleştirerek müşterimize karavanını teslim ediyoruz.

Kısa süre önce atölyemiz de üretimine başladığımız ve Türkiye’nin her yerine satışını yaptığımız karavanlarımızı otomobil üretim tekniği, kavak kontra mobilyalar, perçin sistem bağlantı metodu, oval derzli tasarım hatları, doğal yağ ile kimyalsız kaplama dolaplar, kapitoneli kumaşlar, 3 eksen CNC’de özenle işlenmiş aksamlar ile fark yaratan ödüllü dizaynımızla karavanlarımızın üretimini yapıp, müşterilerimize teslim ediyoruz."

KARAVAN SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER

Türkiye'de daha çok çekme karavanın tercih edildiğini belirten Göl, şunları kaydetti: “Günümüz de pek çok insanın artık "mobil" hayatı benimsediğini ve düşüncede çok keyifli olan karavan iş kavramı olarak oldukça zahmetli bir süreç. Gün geçtikçe yenilenen bu kültürü en iyi haliyle kullanıcıya sunmayı hedefliyoruz. Şu anda atölyede oldukça yoğun çalışmalar yaptıklarını, karavan sevgisi olanları ve karavan sahibi olmak isteyenleri atölyemize bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 28.07.2022 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal KOÇAK 2022-07-29 17:01:53

Kutlarız bu müteşebbis hemşehrilerimizi

banner165