Çorumlu Çorum’a yatırım yapıyor

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Eflaz Ermiş’i ziyaret ettiler.

15 Haziran 2013 Cumartesi 09:50
 Çorumlu Çorum’a yatırım yapıyor

Ziyarette Çorum’daki tarım ve hayvancılık sektörleri ve sorunları hakkında karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Borsa Başkanı Ali Bektaş, Borsa’nın yapılan alım satımları kayıt altına almaktaki önemli rolünü vurguladı. Tarım İl Müdürlüğü’nün Borsa ile birlikte üretici ve çiftçilerin eğitilmeleri için yardımcı olmalarını beklediklerini belirterek, tarım ve sanayinin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğinin altını çizdi. Özelllikle katma değer vergisi yüksek olan soya üretimi başta olmak üzere, yem ve tavukçuluk sektörlerinin Çorum’da oldukça geliştiğini vurgulayan Bektaş, mısır üretiminin de geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Eflaz Ermiş de, “Ne kadar yatırıma yönelik işbirliği içerisinde olursak, rakiplerimize karşı o kadar güçlü oluruz. İlimizin en büyük avantajı Çorumlular’ın Çorum’a yatırım yapmasıdır.” dedi.

Ermiş ayrıca, Çorum Ticaret Borsası ile birlikte en kısa zamanda  tarım sektörünün sorunları ve çözüm yolları konulu bir çalıştay hazırlığında olduklarını da belirtti.





Son Güncelleme: 15.06.2013 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.