Cumhurbaşkanı'nın müjdesi sevindirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taşeron işçilerle ilgili müjdesi Kargı’da sevinçle karşılandı.

06 Aralık 2017 Çarşamba 11:54
Cumhurbaşkanı'nın müjdesi sevindirdi

Kamuda 900 bin taşeron işçiye kadro ve mevsimlik işçilerin çalışma sürelerinin uzatılması müjdesi Kargı’da sevinçle karşılandı.

AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuda çalışan 900 bin taşeron işçisine kadro verileceği ve mevsimlik işçilerin çalışma sürelerinin uzatılacağı müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması Kargı’da da sevinçle karşılandı. Yapılacak olan uygulamayla taşeron işçiler kadroya alınacak, mevsimlik işçilerin ise en fazla 5 ay 29 gün olan çalışma süreleri de 9 ay 29 güne kadar çıkartılabilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Öz Orman İş Sendikası Kargı Orman İşletme Müdürlüğü işyeri Temsilcisi Ahmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını sevinçle karşıladıklarını belirtti.

'Bugün bizim bayramımız' diyen Yılmaz, ''Orman ve Su İşleri Bakanlığımıza bağlı tüm mevsimlik çalışan kardeşlerimizin çalışma süreleri 5 ay 29 günden, 9 ay 29 güne çıkarılmıştır. Öz Orman İş Sendikası’na bağlı tüm üyelerimize hayırlı ve de uğurlu olsun. Bu süreçte katkısı olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başbakanımız Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Politakalar bakanımız Jülide Sarıeroğlu’na, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’mıza, Hak İş Konfederasyonu’muza ve sendikamız Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Seddar Aslan ile yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Emeği geçen kim varsa Allah razı olsun. Ne mutlu orman işçisine’’ dedi.

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan 35 mevsimlik işçinin çıkacak olan kanundan yararlanacağını belirten Yılmaz, "Gönül isterdi ki, gece gündüz demeden çalışan 35 mevsimlik yangın işçimiz kadroya da geçebilsinler. İnanıyoruz ki ilerleyen zamanlarda buda gerçekleşecektir. Tüm mevsimlik işçilerimize hayırlı olsun’’ diye konuştu.
En iyi gıda denetçisi tüketicinin kendisi olduğunu hatırlatan yetkililer, "Vatandaşların gıda ürünlerini satın alırken dikkatli davranmalarının önem arz etmektedir. Gıda ile ilgili her türlü şikayet ve taleplerini Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilmesi için bakanlık tarafından oluşturulan “Alo gıda 174” hattı yılın her günü 24 saat hizmet vermektedir. Alo gıda 174 hattına yapılan şikâyet ve bildirimlerin tamamı anında değerlendirmeye alınmakta ve sonuçları internetten takip edilebilmektedir. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği bizim için önceliklidir" şeklinde konuştular.

İHA

Son Güncelleme: 06.12.2017 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165