Daire Başkanı oldu

HİTÜ Rektörü Alkan, Çorum KOSGEB Müdürü iken Teknoloji ve Yenilik Destekleri Daire Başkanlığı görevine atanan Ahmet Dursunoğlu’nu tebrik etti.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 00:35
Daire Başkanı oldu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum’da KOSGEB Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan ve KOSGEB Teknoloji ve Yenilik Destekleri Daire Başkanlığı görevine atanan Ahmet Dursunoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

KOSGEB’in gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve güncel proje havuzları ile ilgili bilgi alışverişi yapılan ziyarette konuşan Alkan, Ahmet Dursunoğlu’nun Çorum’da bulunduğu süre içerisinde çok başarılı projelere imza atıldığını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bazı çalışmaların Türkiye’ye örnek olup yaygınlaştığının da altını çizerek Dursunoğlu’na teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 11.07.2018 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165