Denizbank’la protokol imzalandı

DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında Yeni Sanayi Sitesi finansmanı...

23 Aralık 2014 Salı 11:08
 Denizbank’la protokol imzalandı


DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında Yeni Sanayi Sitesi finansmanı için protokol imzalandı. Kredi Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı için üyelerin finansman ihtiyaçları için kullandırılacak.


DenizBank ve Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi arasında, Yeni Küçük Sanayi Sitesi inşaatının finansmanı için Çorum'da protokol imzaladı. Protokol imza törenine DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü  Seyfi Doğan Atakent, DenizBank Karadeniz Bölge KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Reşit Sivaslı, DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Akbulut, Halit Bektaş, Okan Hergün ve Sinan Özdilli katıldı.


DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü  Seyfi Doğan Atakent, törende yaptığı konuşmada, "DenizBank kurulduğundan bu yana sosyal sorumluluk ve çevresel bilincin de etkisiyle KOBİ'lerin yatırım finansmanına büyük önem verdiğini ve bundan sonrada ağırlık vermeye devam ettirecektir. DenizBank kaynaklarından sağlanan yatırım kredisi ile Yeni Küçük Sanayi Sitesi inşaatının yatırımı yapılacak. DenizBank, yatırım finansmanında Türkiye'deki en etkin kurumlardan biri olmaya devam edecektir. Yeni iş birliğimiz herkese hayırlı olsun " dedi. 


Çorum S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet ise kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı banka yetkililerine teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 23.12.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.