Dere etkili oldu, 16 milyonluk bir fabrika daha

Çorum’un Sungurlu İlçesi OSB’ye 16 milyon lira maliyetli mobilya dizayn fabrikası kurulacak. Yeni yatırımda hemşehrimiz Muhsin Dere etkili oldu.

04 Ocak 2023 Çarşamba 17:59
Dere etkili oldu, 16 milyonluk bir fabrika daha

Çorum’un Sungurlu İlçesi OSB’ye 16 milyon lira maliyetli mobilya dizayn fabrikası kurulacak.

OSB’YE BİR YATIRIM DAHA

Atalay Mobilya ve Dekorasyon firması sahibi Fatih Atalay, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu ve Meclis Başkanı Osman Koca’yı ziyaret ederek OSB’ye yapacakları yatırım hakkında bilgi verdi.

1976 YILINDA KURULDU, BABA MESLEĞİ

Sungurlu Küçük Sanayi Sitesi’nde 1976 yılında babası Hüseyin Atalay’ın kurduğu işyerinde bugüne kadar mobilya ve dekorasyon faaliyeti gösterdiklerini belirten Fatih Atalay, OSB’ye mobilya dizayn üzerine yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi.

MUHSİN DERE ETKİLİ OLDU

Bu kararlarında Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin etkisinin büyük olduğunu anlatan Fatih Atalay, “Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere’nin OSB’de yaptığı ziyarette devasa yatırımları görünce bizde memleketimize yatırım yapmaya karar verdik. Bu firmayı kurarken, bu işe adım atarken önceliğimiz memleketimize, Sungurlumuza katkı sağlamaktı. İnsanlarımıza fayda sağlamak, onlara hizmet için çabalamaktır. Memleketimizde ki işsizliği de bir nebze olsun gidermektir. Özellikle meslek lisesinde ki öğrencilerimize kendi yaşadıkları yerde iş imkânı ve kendilerini geliştirebilecek ortam sunmaktır.” dedi.

RESMİ İŞLEMLER TAMAM

OSB’de fabrika kurmak için tüm işlemleri tamamladıklarını ifade eden Atalay, 6 dönüm araziye 16 milyon liralık yatırımla mobilya dizayn fabrikası karacaklarını kaydetti. İlkbaharda fabrikanın temelini atacaklarını belirten Atalay, fabrikada ahşap ürünlerinin imalatı ile mobilya üretimini gerçekleştireceklerini kaydetti.

SUNGURLU OSB BÜYÜYOR

TSO Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, Sungurlu’da yıllardır başarılı faaliyetlerde bulunan Atalay Mobilya ve Dekorasyon firmasına Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kurması için yer tahsisinin yapıldığını belirtti. OSB’ye yatırım yapmak ve ilçe ekonomisine katkıda bulunmak için destek veren firma sahibi Fatih Atalay’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-05 11:54:09

Çorum sevdalıları çalışıyorlar. Allah sayılarına artırsın İNŞALLAH. Çorum'un diğer ilçelerine de fabrikalar kurulur ve Çorum daha da kalkınır, tersine göçler başlar ve nüfus artar. Kazanan Çorum ve Çorumlular olur. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Avatar
1.sira adayi Muhsin Dere 2023-01-05 10:33:33

Olay anlasildi. Corum Akp milletvekili adayi Muhsin Dere. Kulisler hiz kazanmis. Savunma bakanligi ve mobilya dizayn fabrikasi cok uyumlu olmus

Avatar
keramettin uzunlugil 2023-01-05 17:44:38

muhsın baskan daha gelmeden ıcraatları hızmetlerı gelyor çorum a akp ıcın muhsın dere gıbı vekıller lazım