Devlet destekleri tek portalda

OKA Koordinatörü Özden Özgür Yalçın, devlet desteklerinin tek portalda toplandığını bildirdi.

23 Eylül 2020 Çarşamba 22:21
Devlet destekleri tek portalda

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Çorum Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özden Özgür Yalçın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan devlet destekleri hakkında açıklama yaptı.

Devlet desteklerinin tek portalda toplandığını belirten Yalçın, şöyle dedi;

“Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, yatırımcıların, girişimcilerin iş ve işlemlerini kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı hayata geçirmiştir. Güncel devlet destekleri bilgilerini tek bir platformda toplayan www.yatirimadestek.gov.tr internet sitesi yayın faaliyetine başlamıştır.

www.yatirimadestek.gov.tr sitesi sayesinde, devlet tarafından verilen destek, hibe ve teşvikler tek çatı altında toplanmış olup, yatırım yapmak, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyenlerin hizmetine sunulmuştur.

Yatırımcılar, internet sitesinde yer alan Teşvik Robotunu kullanarak, yatırım yapmayı düşündükleri şehir ve sektörle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yatırım teşvikleri hakkında da bilgi sahibi olabilmektedir. Yatırım teşviklerinin hesaplamalarını yaparak teşviklerin sunulduğu tüm avantajları görebilmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165