Dikkat çeken uyarı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Volkswagen yatırımına tam destek verirken, bir de uyarıda bulundu.

30 Aralık 2018 Pazar 20:32
Dikkat çeken uyarı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, son günlerde bazı yerel basın mecralarında gündeme getirilen ‘Volkswagen otomobil fabrikası Çorum’a kurulsun” şeklindeki açıklamaları dikkatle takip ettiklerini belirterek, önemli bir uyarıda bulundu.

Kavuncu, dev yatırımın Çorum’a kurulmasının konuşulmasının bile heyecan verici olduğunu belirterek, “Diğer taraftan söz konusu firmanın yatırım planında ki belirsizliği de dikkate alarak, hemşehrilerimizin beklentisinin makul seviyede tutulması da siyasilerin olduğu kadar herkesin sorumluluk alanındadır.” uyarısında bulundu.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması; “Son günlerde Çorum gündeminde yer alan “ Volkswagen otomobil fabrikası Çorum’a kurulsun” şeklindeki açıklamaları dikkatle takip ediyoruz.

Anadolu’nun parlayan yıldızı Çorum’umuzun gelişmesine, kalkınmasına ve kaderini değiştirerek tam anlamıyla bir sanayi şehri olmasına vesile olacak böylesine önemli ve büyük bir yatırımın ilimiz için konuşulması bile heyecan vericidir.

Ayrıca ülkemizin; kendi yerli ve milli sanayiini geliştirme yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediği bir dönemde, Çorum'umuzda; kendi yerel imkanlarıyla kurduğu güçlü sanayisi ile büyük kamu desteklerini de içeren böylesi devasa bir yatırımın gereklerini yerine getirebilecek heyecana, bilgi ve tecrübeye fazlasıyla sahiptir.

Çorum’un yükselen ve büyüyen sanayisi için büyük bir fırsat olacak böylesi büyük bir yatırım için her türlü desteği vermek milletin vekili olarak boynumuzun borcudur.

Yatırımın ülkemize ve şehrimize kazandırılması sorumluluğu hususunda yerel ve ulusal ölçekli her türlü gayretin, girişimin bir neferi olacağımız hususunda hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Diğer taraftan söz konusu firmanın yatırım planında ki belirsizliği de dikkate alarak, hemşehrilerimizin beklentisinin makul seviyede tutulması da siyasilerin olduğu kadar herkesin sorumluluk alanındadır.a

Son Güncelleme: 30.12.2018 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kağan.Ç 2018-12-31 00:59:00

Bırakın bu o süslü lafları Erol bey. o dediğiniz fabrikada dakikada 1 araba üretiliyor kanı ile mi taşımayı düşünüyorsunuz. kendimizi kandırmayalım lütfen.

Avatar
İskilipden 2018-12-30 21:59:05

Sayın vekilimizden; BAYAT, İskilip, Uğurludağ, Oğuzlar bölgesini ihmal etmemesini, Seçileli Tosya İskilip, Çorum İskilip ve Çankırı BAYAT İskilip YOLU ile İLGİLİ çelişkilerinin olup olmadıdığı ve ilçelerdeki hekim eksiklerinin tamamlanmasını talep etmekteyiz.

Avatar
Mamiş 2018-12-31 02:20:48

İlgi başlamış, seçim mı yaklaştı nedir?
Seçim bitince ses soluk yok.

Avatar
Ah et 2018-12-30 21:51:56

Siz var olanı özelleştirirsiniz. Yeni yatırım siyalerin işine gelmez. Halk zenginleştirme eğitim seviyesi yükselir, eğitim seviyesi yükselirse sorgular, kolay kolay kanmaz. Halk ne kadar fakir ve muhtaç olursa iki paket makarna, iki torba kömür, hoppp oylar cepte

Avatar
Fedai 2018-12-31 10:26:57

Ali Kocabaş abicim Çorum merkezi varken ne demeye Sungurlu ya yapılsın. Merkezde bir sürü işsiz genç varken Sungurlu ya mi yapılsın. Çorum organize sanayi bölgesi bu iş için hem kaynak açısından faydalı hem de bolgede ki illere kıyasla Çorum Organize daha iyi durumda. Milliyetçilik yapıp illa orası burası deyip fırsatı kaçırmamak gerekir. Çorum olursa bütün ilçeler kazanir. X ilçesi olursa diğer ilçeler süreci baltalar.

Avatar
Ali Kocabaş 2018-12-30 23:56:31

Sayın vekilim Sungurlu organize sanayii bu iş için çok uygun. Bomboş bir koca alan. Bir oto o il değil yüz otomobil fabrikası kurulabilir. Sungurlu artık üvey evlat muamelesi den kurtulsun lütfen. Bu konuda büyük beklentimiz var sizlerden...

Avatar
Çorum 2018-12-31 01:08:56

Yeter ki yatırım gelsin, havaalanı da olur fabrikada.

Avatar
kpt 2018-12-31 07:43:16

herkes her türlü gayreti göstereceğini beyan ediyorda bu gayretlerin ne olacağı meçhul.BU GAYRETKEŞLERİN BİR AN ÖNCE BİR ARAYA TOPLANIP BİR EYLEM PLANI YAPMALARI,OLASI BİR DURUMDA NELERİ NASIL YAPACAKLARINI TESBİT ETMELERİ GEREKİR. Ben de her türlü gayreti göstereceğim, biline.

banner165