Dodurga'ya fabrika

Çorum'un Dodurga ilçesine 3 milyon avro bütçeli çeltik işleme fabrikası ve kurutma merkezi kurulacak.

31 Mayıs 2023 Çarşamba 00:42
Dodurga'ya fabrika

Çorum'un Dodurga ilçesine çeltik işleme fabrikası ve kurutma merkezi kurulacak. Yatırımın bütçesi 3 milyon avro olarak açıklandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, çeltik işleme fabrikası ve kurutma merkezi yatırımını yapacak. SATEKE Ceosu  Kaoru Kawate ve MCem Firması Sahibi Mehmet Cem Elik’in ilçeyi ziyaret ettiğini bildirdi.

Çatar mevkiine yapılması planlanan fabrikada son teknoloji ürünü makinelerin kullanılacağını belirten Başkan Aydın, "Dodurga Belediyesi olarak tüm yatırımlarda müteşebbislerin yanında olacağız. Pirinç işleme ve kurutma makinelerinde son teknolojinin kullanılacağı bilgisi verildi. Yatırımdan dolayı son derece memnunuz.”dedi.

Son Güncelleme: 31.05.2023 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.