Dodurga’ya Çin kredisi sözü

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çinli işadamlarıyla bir araya gelerek yatırım için kredi desteği taahhüdü aldı.

11 Kasım 2020 Çarşamba 21:00
Dodurga’ya Çin kredisi sözü

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çinli işadamları temsilcisi ile bir araya gelerek ilçeye yapılacak olan yatırım için kredi desteği taahhüdü aldı.

Dodurga’nın gelişmesi ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Aydın, bugün de Ankara’da önemli temaslarda bulunduğunu ifade etti.

Türkiye Çin İş İnsanları Derneği Başkanı Zhou Yan Quan ile bir toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Aydın, toplantının son derece verimli geçtiğini açıkladı. Çinli İş İnsanları Derneği Başkanı Zhou Yan Quan’dan Çorum’a ve Dodurga’ya yatırım yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunduğunu anlatan Başkan Aydın, Dernek Başkanı Zhou Yan Quan’ın yatırım konusunda gerekli desteği vereceğini söylediğini dile getirirken, “Zhou Yan Quan Bey ile çok verimli bir toplantı yaptık. Kendisini öncelikle Çorum’a ve Dodurga’ya davet ettim. Çorum’u ve Dodurga’yı gelip görmeleri, yatırım yapmalarını istedim. Kendisi de programının uygun olduğu bir dönemde gelebileceğini ifade etti. Ayrıca yatırım konusunda da nereden olursa olsun Dodurga'ya yatırım yapmak isteyen iş insanlarına Çin’den kredi sağlamayı taahhüt etti. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte yatırım yapacak iş insanları çıkacaktır. Dodurga ve Çorum’un ekonomisini, istihdamına katkı sağlayarak yatırımlar memleketimize kazandırılır” dedi.

Son Güncelleme: 11.11.2020 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Binevler 2020-11-12 00:31:41

Binevler camii yolu da asfalt olsun bu projeye dahil edinde ...

Avatar
Hosgeldin Ceşmesi 2020-11-12 09:49:55

Cinlilerden aldigi kredi ile kendine kacak bağ evi yapmasin bu Mustafa Aydin. Once koy havasindan kurtarip ilce gorunumu kazandirsinlar Dodurga'ya , sokak aralarindaki yollar cok kotu , oralardan baslasinlar

Avatar
Dodgalı Genç 2020-11-19 15:40:02

Hoşgeldin çeşmesi adlı şahıs. Sen gerçekten art niyetli kötü bir insansın. Çünkü bu krediyi iş adamlarına yatırım yapacak kişilere veriyorlar çinliler..diğer konuya gelince bizim ilçe yi eğer ki biliyor ve tanıyorsan,tarlalara bağ bahçeler ve boşluklara yapılan bağ evi veya diğer yayla evlerinin hepsi hazine yerlerinde ve ruhsatsızdır. Ona binaen aynı mantıkla başkanda yaptı ve başkan olduğu için, birileri şikayet etti o da yıktı. Peki o şikayet edenlerin aileleri veya kendileri ne yaptılar şimdiye kadar hiç araştırdın mı..3 ncü konu, sen veya senin gibiler haricinde dodurgayı şehir havasına sokmuş diye başkanı tebtik ederken sen tutmuş köy görüntüsünden bahsediyorsun. Jaa, doğalgaz çalışmasından dolayı kazılan yerler vardır oralarıda belediye çalışmalar yaparak temizliyor. Art niyetinizi buradan kusmayınız, lütfen yapılanı takdir ediniz...veya gelin kırmızı yüzlü birisi kimndeyin beni gösterir, bende size modern bir ilçeyi gezdireyim