Dodurga’ya iyi haber

Dodurga TKİ tesisleri belediyeye devredildi.

22 Ocak 2019 Salı 13:51
Dodurga’ya iyi haber

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga TKİ Linyit işletmeleri Tesisleri’nin belediyeye ve dolayısıyla ilçe halkının kullanımına kazandırıldığını açıkladı.

Göreve seçildiği günden beri belediye hizmetlerinin yanısıra ilçenin her sorunu ile yakından ilgilediğini ve bir çok sorunun çözümü için gece-gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Aydın, seçim vaatlerinde yer alan her şeyi yaparken, vadetmediği bir çok hizmeti de ilçe halkının hizmetine sunduklarını ifade etti.

Uzun yıllardan beri kullanılmayan tesislerin belediyeye tahsisi için yoğun girişimlerde bulunduğunu kaydeden Aydın, TKİ Genel Müdürü Ömer Bayrak ile bir görüşme daha yaparak tesislerin tahsisi için anlaşmaya vardıklarını ve karşılıklı imzaların atıldığını dile getirdi. İlçenin uzun yıllardır özlemini çektiği Alpagut Dodurga Linyitleri tesislerinin atılan bu imzaların ardından Dodurga Belediyesine geçtiğini ve Dodurga halkının kullanımına açılacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklamada, yıllardır ilçe halkını özlemini yaşadığı tesislere kavuşturuyor olmanın sevincini yaşadığını dile getirdi.

ADL sitesi hakkında da bilgileri paylaşan Başkan Aydın, site sahasında bulunan Sinema Salonu ve 26 bin metrekare arsasının yaklaşık 4 milyon TL değerinde olduğunu ifade etti. Ekonama Binasının yaklaşık 1.5 milyon, 5 Adet Lojman Binasının ise yaklaşık 1.2 Milyon lira değerinde olduğunu açıklayan Başkan Aydın, eski Dispanser binasının yaklaşık 200 bin TL, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yaklaşık 5.5 Milyon TL, Misafirhane ve arsasının yaklaşık 2.5 Milyon TL olduğunu söyledi.

Aydın, 20 bin metrekare içerisinde Mesire, Piknik ve Spor Alanı olan Çamlık ile Çocuk Parkının kullanım hakkının ücretsiz olarak belediyeye tahsis edildiğini ve ilçe halkının emrine geçtiği müjdesini verdi.

Başkan Aydın, TKİ-ADL Sahası içerisindeki bu kazanımların sağlanmasında her daim yanlarında olan ve destek veren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti İlçe Teşkilatı ve dönemin İlçe Başkanı Abdullah Uysal'a Belediye Meclis Üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.01.2019 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manidar 2019-01-22 18:34:17

Beş yıldır durmuş seçime iki ay kala TKİ devir yapıyor istediğini yap senin işin bitti Ak partiyede kaybettireceksin

Avatar
Dodurgalı 2019-01-22 22:51:50

Buna süsleme sanatı denir. Buna kaymaklı kadayıf denir. Buna son vuruş denir. 10 senedir ilçemiz için çok güzel çalışmalar yapan birinede bu yakışırdı.. Dodurgalı bitti demeden bitmez manidar rumuzlu dost.