DOKAP’tan Çorum'a yatırım için ilk hamleler

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu ve icracı kuruluşların temsilcileri DOKAP'ı ziyaret ederek Çorum'a yatırımı konuştu.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 23:57
DOKAP’tan Çorum'a yatırım için ilk hamleler

Çorum ve Amasya’nın Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi’ne (DOKAP) dahil olmasıyla birlikte yatırım ve hizmetlerden faydalanmak için ilk girişim gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr Halil İbrâhim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, merkezi Giresun’da bulunan DOKAP Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milletvekili Kavuncu, ciddi yatırım bütçesi ile bölge illerin gelişmesini sağlamak, kalıcı istihdam alanları oluşturarak göç veren bölge değil, göç alan bölge konumuna getirmeyi temel hedef seçen, illerin sanayi, tarım, turizm, kentleşme ve daha bir çok hizmet ve yatırım projesine katkı sağlayan, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi DOKAP'da, Çorum’da uygulanacak projelerle ilgili istişarelerde bulunulduğunu açıkladı.

HEMŞEHRİ VALİ'YE ZİYARET

Heyet Giresun Valisi hemşehrimiz Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu da ziyaret etti.

Ayrıca  bir dönem Bayat Kaymakamı olarak görev yapan Samsun Valisi Zülküf Dağlı’ya yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunulduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 28.07.2020 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165