Dolar ve altında düşüş sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası ekonomiye dair verdiği mesajları sonrası dolar ve altında başlayan düşüş sürüyor.

21 Aralık 2021 Salı 09:28
Dolar ve altında düşüş sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası ekonomiye dair verdiği mesajlar sonra başlayan düşüş devam ediyor. Dün akşam 13 TL bandına inen dolar yeni günde 11,16 TL'den işlem görüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Başkan Erdoğan'ın tarihi mesajını piyasaların olumlu algılaması sonrası dolar ve altında başlayan düşüş devam ediyor.

Dolar/TL, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamaların ardından büyük değer kaybederek 12,2756'ya kadar geriledi.

DOLAR VE ALTINDA SON DURUM

13 TL bandında güne başlayan dolar 11,16 TL seviyesini gördü.

Gram altın ise 643 TL'den işlem görüyor.

Euro ise 13,84 TL'den güne başladı.

TARİHİ REKOR KIRMIŞTI

Açıklamalar öncesinde dolar 18,3674 ve gram altın 1039 lira ile tarihi rekor kırmıştı.

Kaynak: Haber7

Son Güncelleme: 21.12.2021 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.