Ege’de teknik gezi

Çorum'da tarımsal kuruluşların temsilcileri Ege Bölgesi'nde önemli üretim tesislerine teknik gezi düzenledi.

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:49
Ege’de teknik gezi

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat’ın öncülüğünde Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ile birlikte Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret etti. Teknik gezide projelerin Çorum’da uygulanması hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu

Afyonkarahisar ilinde tavuk gübrelerinden biogaz üretimi ve tarımda kullanılan organik gübre tesisleri incelenirken, Manisa’da Salihli Kaymakamı Hemşehrimiz Levent Kılıç ziyaret edildi. Saruhan ilçesinde güneş enerji üretimi yapan tesis, İzmir Tire ve Ödemiş’te damızlık düve üretimi merkezi, peynir ve süt üretimi ile Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin fidancılık alanında yaptığı doku kültürü ile fidan üretim tesisi ziyaret edildi.

Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, teknik gezide çok önemli tesisler hakkında bilgi alışverişi ve tecrübe birikimi elde edildiğin kaydetti.

Son Güncelleme: 22.04.2019 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165