Ekonomi Bakanlığı uzmanları geliyor

19 Eylül'de Çorum TSO'da dış ticaret toplantısı var

12 Eylül 2017 Salı 15:24
Ekonomi Bakanlığı uzmanları geliyor

Ekonomi Bakanlığı uzmanlarının katılımı ile Çorum’da dış ticaret toplantısı gerçekleştirilecek.


Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) Genel Sekreterliği işbirliğinde ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı Merkezi koordinatörlüğünde,  Çorum TSO ‘da dış ticaret eğitimi düzenlenecek.


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan duyuruda, iş dünyası için ticari bilgiye erişim, pazar giriş engelleri ve çözüm yolları, ülke profili ve analizi ihracat imkanları, dahilde ve hariçte işleme rejimi, yeni düzenlemelere göre ihracatta sağlanan devlet yardımları konularının ele alınacağı toplantı, 19 Eylül 2017 Salı günü TSO Meclis Salonu’nda saat 09.30’da başlayacak. 

Ekonomi Bakanlığından gelen  uzmanların  eğitimci olarak katılacağı  toplantıya, tüm Oda üyeleri davet edildi. 




Son Güncelleme: 12.09.2017 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.