Ekonominin kalbi Çorum’da atacak

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanlar Konseyi Çorum'da toplanıyor. Medya sektöründen bazı isimler de Çorum'a geliyor.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 15:01
Ekonominin kalbi Çorum’da atacak

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanlar Konseyi, ÇOSiAD işbirliği ile Çorum’da toplanıyor. OAIB Koordinatör Başkanı Şerafettin Ceceli başkanlığında diğer birlik başkanlarının da katılımıyla tanışmak ve gelecekteki işbirliği imkânlarını nasıl geliştirebilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulunmak üzere Çorum sanayici ve ihracatçılarının katılımıyla istişare toplantısı yapılacak. 14 Ağustos Salı günü Organize sanayi bölgesi Teknopark toplantı salonunda yapılacak istişarede, Eximbank Ekonomi Danışmanı Ali Orhan Yalçınkaya Dünya ve Türkiye ekonomisine yönelik sunum yapacak.

Toplantıya şu isimler katılacak;

Ankara Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı ve OAIB Koordinatör Başkanı Şerafettin Ceceli, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erdem Çenesiz, Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Nihat Uysallı, Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Tahsin Ata, Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği Başkanı Kutlu Karavelioğlu, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail Yılmaz, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Sanal, OAİB Genel sekreteri Özkan Aydın, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Ekonomi editörlerinden Hakan Güldağ, Dünya Gazetesi yazarı Ferit Parlak.

Son Güncelleme: 13.08.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.