Elektrik ve doğalgaza zam

Elektrik ve doğalgaz fiyatları arttı.

01 Eylül 2018 Cumartesi 20:03
Elektrik ve doğalgaza zam

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrik fiyatlarına kilovatsaat başına yüzde 9 ila yüzde 14 zam yapıldı. EPDK'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak. Buna göre, vergi ve fonlar dahil perakende elektrik satış tarifelerinde, meskenler için yüzde 9, diğer tüketiciler için yüzde 14 artışa gidildi. Elektrik fiyatlarına en son 1 Ağustos'ta yine meskenler için yüzde 9, diğer tüketiciler için yüzde 14 zam yapılmıştı.

Öte yandan doğalgaz satış tarifeleri de yenilendi. BOTAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, konutlar için doğalgaz fiyat tarifesine yüzde 9 zam yapıldı. Sanayi tarifesinde ise yüzde 14 artırıldı.

Habertürk

Son Güncelleme: 02.09.2018 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman bay 2018-09-02 03:11:13

zam zam zam...kimin umrunda onlar nasıl olsa devleten ihale alıyor.cepleri dolu

Avatar
Mustafa mum 2018-09-02 14:31:53

Çay kaşığı ile veren devlet kurumları ve işverenleri tabakalaşmaları düşünmek gerek tabi yurdumuzda düşünen insan varmı derseniz nadir rastlanır dilde sabr kanaat tasarruf tabiiki cebi boş olan insanların halidir hibeler destekler yardımlar vs zenginlere daha fazla kazanç oluşturmak ülke insanımızın en fazla çalışma alanı olan asgari geçim yerlerine yönlendirilmesi ve buralarda zarureten boyun bükülerek ezilerek mahcup mağrur bir halde zenginlerin boyunduruğunda köle gibi çalışmak demektir bir kişinin çabası ile olacak bir durum ilerleyecek bir ülke Yok yurdum da zengin zenginleşiyor fakir fakirleşiyor kader diyorlar bir insanın kaderini kendi iradesi belirler ama ülkemizde irademizin dışında iradeleştirenler ve iradesizleştirenler var böyle olunca insan nasıl yaşayabilir Hale’n fil dişi kulelerinde yaşayıp gökdelenlerinden yada süitlerinden villalarından lüks yaşamından insanlığı görmeyen insancıklar var ne yazık bu ülkeye iyiye doğruya gitmiyor hiçbirşey