Emekliler bayram müjdesi bekliyor

Milliyetçi Emekliler Platformu Başkanı Mustafa Taştan, hakları olan 13. maaşlarını Kurban Bayramı öncesinde istediklerini söyledi.

21 Eylül 2013 Cumartesi 13:05
 Emekliler bayram müjdesi bekliyor


Milliyetçi Emekliler Platformu Başkanı Mustafa Taştan, hakları olan 13. maaşlarını Kurban Bayramı öncesinde istediklerini söyledi.

10 milyon emeklinin iktidardan müjde beklediğini belirten Taştan, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Biz emekliler olarak ülkemize yıllarca hizmet etmenin gurur ununu yaşamaktayız.Yıllarımız hep çalışmak, bir taşın üstüne bir taş koymak ve çocuklarımıza hep  helal lokmanın kazanmanın derdinde  olduk.

Ömrümüzün son deminde de mutlu yaşamak bizimde hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Bizlerde, bir maaşımızla güzel ülkemizi gezmek görmek istemekteyiz. Bu vesile hükümete sesleniyoruz. Emeklilerin hali ortada 12 yıllık tek başına bir iktidar olarak, biz emekliler maalesef  yoksulluğa ,sefalete terk edilmişlik duygusuna kapıldık, bu duygudan kurtulmak için  hükümetinizden Kurban bayramı öncesi 1 Maaş Hükümetten İkramiye ve 1  maaş Banka promosyonu talep ediyoruz.

10 milyon emekli iktidarınızdan müjdeli bir haber beklemektedir.Kamu da çalışan  memur ve işçiler gibi biz emeklilerde banka  promosyonumuzu istiyoruz.Yıllık 122 milyar TL bankalara emekli maaşı yatmaktadır. Bu kadar devasa bir rakamı kullanan bankalar gerekli düzenlemeler yapılarak emekliye hakkını vermelidirler.”





Son Güncelleme: 21.09.2013 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.