Emekliye ikramiye, tarih belli oldu

Emekliye bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacak.

16 Temmuz 2019 Salı 12:48
Emekliye ikramiye, tarih belli oldu

Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren emekliye bayram ikramiyesi uygulamasında 4'üncü kez ödenecek ikramiyeler Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacak. Bayram ikramiyesinden 12 milyon 500 bin emekli, dul ve yetim yararlanacak. Bin TL olarak belirlenen ikramiyelerin 5 Ağustos'tan itibaren hesaplara yatırılması bekleniyor.

2018 yılında yürürlüğe giren ve her yıl dini bayramlarda olmak üzere iki defa ödenmesi planlanan ikramiyelerde tarih aralığı belli oldu.

12 milyon 500 bin emekli, dul ve yetime ödenecek olan ikramiyeler Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacak.

Ramazan Bayramı öncesi Mayıs ayının son haftasında hesaplara yatırılan biner liralık bayram ikramiyelerinin bu yılki ikinci kısmı 11-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde yani 5-9 Ağustos tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

İkramiye ödemelerinin yapılacağı kesin tarihi ise Sosyal Güvenlik Kurumu duyuracak. Kurban Bayramı öncesinde yapılacak ödeme ile uygulama kapsamında 4'üncü kez bayram ikramiyesi ödemesi yapılmış olacak.

Yeni Şafak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.