Emekliye ikramiye tutarı ve ödeme tarihi belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere ikramiye tutarı ve ödeme tarihini açıkladı.

19 Nisan 2022 Salı 13:01
Emekliye ikramiye tutarı ve ödeme tarihi belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere 1100 lira bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını ve 28-29 Nisan'da hesaplara geçeceğini açıkladı.

Bakan Bilgin, emekli ikramiyelerine yönelik artışın gündemlerinde olmadığını belirterek, şöyle dedi:

“Bayram ikramiyelerine yönelik artış gündemimizde yok. 28-29 Nisan'da ödemeler yapılacak. İki bayramda maliyet 25 milyar lira seviyesinde. Emeklilere 1100 lira ödenecek. Ödeme tutarı her zaman değerlendirilebilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirebileceği şeyler olabilir. Şu andaki gündemde artış yok. Enflasyona ayarlı bir şey yok. Eşel artış enflasyon sarmalına düşürecek olaylara yol açar. Tüm dünyanın gündeminde enflasyonu yok etme amacı varken, hiper enflasyon tehlikesini çağrıştıracak söylemleri doğru bulmuyorum."

Son Güncelleme: 19.04.2022 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YORUMLARI NEDEN YAYINLAMIYORDUN EDİTÖR EFENDİ 2022-04-21 22:38:26

Emekliyiz ama malesef burda bile bize engel var. Diğer yorumcuta bende katılıyorum. Siz haksızlık veya akp ye yağcılık yapıyorsınuz. EMEKLİ OLARAK ÇOK, OR DURUMDAYIZ. Ev kira, gaz, elektrik su market ama SURİYELİ ye vR yazmaya gerek var mı. İLK S3ÇİMDE AKP Yİ TARİHE GÖMECEĞİZ. AKP YE VERDİĞİM ELLERİM KIRILAYDI. EMEKLİNİN AHINI ALAN ONMAZ.

Avatar
Emekli 2022-04-21 14:00:33

Yaşadın sağolsun büyüklerimiz bizi unutmadılar yayınlanmadı için böylemi yazmak gerekiyor madem tenkit edilen yorumları yayınlamayacaksınız o halde neden yorum kısmı var nu da son yazım bi sahada ne yazarım ne de girerim sitenize diyeceksiniz çokta mühim değil haklısınız ama bi şeylerin son kullanma tarihleri geliyor bakalım o zaman siz ne yapacaksınız