En fazla araç devri yapan 35.'nci iliz

TÜİK'in Ağustos 2020 dönemi motorlu kara taşıtları devir verilerine göre Çorum, enf fzala araç devri yapan 35.'nci il oldu.

07 Ekim 2020 Çarşamba 10:46
En fazla araç devri yapan 35.'nci iliz

TÜİK Ağustos 2020 dönemi motorlu kara taşıtları devir verilerini paylaştı. Çorum, AĞustos ayında en fazla araç devri yapan 35.'nci il oldu.

Ülkede en fazla sayıda motorlu kara taşıtı devrinin yapıldığı ilk 40 il; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Manisa, Kayseri, Samsun, Muğla, Balıkesir, Denizli, Aydın, Kahramanmaraş, Sakarya, Eskişehir, Trabzon, Tekirdağ, Şanlıurfa, Malatya, Osmaniye, Tokat, Afyonkarahisar, Kütahya, Elazığ, Sivas, Aksaray, Çanakkale, Çorum, Ordu, Isparta, Zonguldak, Nevşehir, Erzurum ve Amasya olarak açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.