En fazla şirket kuran iller arasındayız

TOBB verilerine göre; Çorum, 81 il arasında şirketleşme oranı en fazla olan 37’inci il oldu.

28 Temmuz 2022 Perşembe 09:34
En fazla şirket kuran iller arasındayız

TOBB 2022 Haziran dönemi Kurulan ve kapanan şirket verilerini açıkladı Çorum, 81 il arasında şirketleşme oranı en fazla olan 37’inci il oldu.
TOBB verileri üzerinden DOSİAD tarafından kaydedilen analizlere göre, ülkede şirket kurulum sayısının en yüksek olduğu iller, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Mersin, Gaziantep, Konya, Kocaeli, Adana, Kayseri, Ş.Urfa, Diyarbakır, Muğla, Hatay, Sakarya, Denizli, Aydın, Tekirdağ, Samsun, Manisa, Balıkesir, K.Maraş, Mardin, Eskişehir, Malatya, Trabzon, Afyonkarahisar, Van, Yalova, Adıyaman, Düzce, Sivas, Isparta, Batman, Nevşehir, Çorum, Aksaray, Çanakkale, Elazığ, Erzurum olarak sıralandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-07-28 10:30:27

Çorumlunun yaptığını TÜRKİYEM'DE kimse yapamaz. Havalimanı yok, DEMİRYOLU YOK, ama TÜRKİYE'de her zaman ihracat da BÖLGESİN de şampiyon. HÜKÜMETİN ÇORUM VE ÇORUMLULARDAN ALDIKLARI OYLAR HELAL MİDİR, YOKSA HARAM MI?

Avatar
Çorumlu İbrahim 2022-07-28 18:13:36

Ama Çorum'a tren gelmiyor! UYAN Çorumlu Uyan!