En iyi çıkış yapan kolonya ödülü GOLONYA’ya

Çorum'da üretim yapan GOLONYA, geleneksel Moonlife 2021 ödül töreninde, en iyi çıkış yapan kolonya markası ödülüne layık görüldü.

10 Kasım 2021 Çarşamba 22:20
En iyi çıkış yapan kolonya ödülü GOLONYA’ya

Çorum’dan üretim yapan ve dünyanın dört bir yanına ürünlerini gönderen GOLONYA, geleneksel Moonlife 2021 ödül töreninde, en iyi çıkış yapan kolonya markası ödülüne layık görüldü.

Dünya Gazetesi’nden Müberra Taşçı imzalı habere göre; ÇORUM - Türkiye’nin yıldızlarını buluşturan BHT Moon Life Ödülleri Crowne plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleştirildi.

İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getiren ödül töreninde 4 kategoride çok sayıda ödül, sahiplerini buldu. Çorum’dan Türkiye ve dünyanın dört bir yanına ürünlerini gönderen GOLONYA, geleneksel Moonlife 2021 ödül töreninde, en iyi çıkış yapan kolonya markası ödülüne layık görüldü.

Ödül töreni ile ilgili konuşan GOLONYA Kozmetik A.Ş Genel Müdürü Ali İlker Tosun, “En iyi çıkış yapan kolonya markası ödülüne layık görülmek gurur ve onur verici bir duygu. Bu ödülü tek başıma değil tüm ekip arkadaşlarım adına aldım. Ödül törenini düzenleyen Moonlife  Dergisine şükranlarımı sunuyorum. Kolonya sektöründe köklü firmalar var. GOLONYA olarak şu anda Türkiye’de kolonya üreten 10 büyük firma arasında ismimiz geçiyor. Üretimimiz her yıl artarak devam ediyor. Ürünlerimizi Almanya, Azerbaycan, Slovenya, KKTC, Bulgaristan, Romanya,  Türk Cumhuriyetleri ve Gürcistan’a ihraç ediyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2021 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer 2021-11-11 08:24:32

tebriklerrrrrrrrrrrr

Avatar
Cansu 2021-11-12 23:39:34

Gerçekten hakediyor ceşitlerin her biri ayrı güzel