Eski vekil fabrika açılışında

AK Parti Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yapılan fabrikanın açılışına katıldı.

14 Haziran 2019 Cuma 11:47
Eski vekil fabrika açılışında

İranlı bilim insanlarının kurduğu biyoteknolojik ilaç şirketi CinnaGen, ilk yurtdışı yatırımını Türkiye'de yaptı. Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yapılan fabrika açılışına 26. Dönem Çorum Milletvekili Ecz. Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da katıldı.
12 ÜLKEYE İHRACAT. 
12 ülkeye ihracat yapacak olan fabrikanını açılışın programına Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Hakan Yurdakul, Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 26. Dönem Çorum Milletvekili Ecz. Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 23. ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Ecz. Mehmet Domaç, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Harun Kızılay, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Hasan Türkez, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Direktörü Prof. Dr. Şaban Tekin, CinnaGen İlaç Kurucu Ortağı ve CEO’su Ferhat Farşi, İlaç sektörü temsilcileri ve yabancı konuklar katıldı.
İHA

Son Güncelleme: 14.06.2019 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2019-06-14 12:09:02

Çorum’a havaalanı yapılması karşıtlarındandı, Salim Uslu’yla şükür tasfiye oldu.
Çorum siyaseti ve bürokrasisi artık havaalancıları getiriyor, demek ki bundan sonra umutlanabiliriz.

Avatar
Bu kadar 2019-06-14 12:45:47

Haber değeri yok.İranlılar fabrika açmış,Çorum'a katkısı olmadığını düşündüğüm eski vekil açılışa katılmış.Açılış şeridinin bir tarafını da kesmiş.

Avatar
Âdil 2019-06-14 11:57:33

Ancak açılış yapar onlar yapamayacakları işin başına geçmesinler lütfen

Avatar
ALİ 2019-06-14 12:09:41

GEREKSİZ KADIN