Fatih'in kılıcını hediye ettiler

Sungurlu TSO, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti

05 Aralık 2018 Çarşamba 13:58
Fatih'in kılıcını hediye ettiler

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, Fatih Sultan Mehmet’in kılıcını hediye ettiler.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, beraberinde Meclis Başkanı Alp Eren Akel, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Arif Büyükyıldız, Osman Koca, Mehmet Ergül, Özcan Aydoğan, Üyeler Muammer Çuhacı, Osman Tuncay, Kazım Tufan ve Genel Sekreter Mehmet Ali Karslı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Behiç Akkaş, Oda’nın lokalinin yenilenmesi için yaptığı maddi destek için Hisarcıklıoğlu’na, “adalet ve yiğitliğin” sembolü Fatih Sultan Mehmet’in sembolik kılıcını hediye ettiklerini ifade etti.

Akkaş, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Hisarcıklıoğlu’na ayrıca Oda faaliyetlerinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdiklerini de kaydetti.

Günün anısına hatıra fotoğrafının da çekildiği ziyarette Hisarcıklıoğlu, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165