Fikret Kısar'dan OSB teşekkürü

Çorum’un İskilip ilçesine kurulması kesinleşen organize sanayi bölgesinde önemli katkıları bulunan Fikret Kısar, emeği geçenlere teşekkür etti.

04 Mayıs 2023 Perşembe 00:35
Fikret Kısar'dan OSB teşekkürü

Çorum’un İskilip ilçesine kurulması kesinleşen organize sanayi bölgesinde önemli katkıları bulunan Fikret Kısar, yazılı bir açıklama ile emeği geçenlere teşekkür etti.

İskilip OSB için kurum izinleri ve Sanayi Bakanlığı uzmanlarının arazi keşfinden sonra 3 Mayıs'ta Çorum Valiliği Salonu’nda Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı başkanlığında 20 kurumun sözlü görüşü alınarak çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını hatırlatan Fikret Kısar, şöyle dedi:

"4 ay gibi kısa sürede prosedürlerin yüzde 90'lık kısmı tamamlanmıştır. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Vali Yrd. Dr. Hakan Kubalı, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları Mithat Kaya ve Hayati Kaya, İl Müdürü Murat Ocak, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Bolu TSO Başkanı  ve OSBÜK Üst Kurul üyesi Türker Ateş, Şube Müdürü Serkan Kadayıfçı, Enerji Sen Başkanı Mehmet Ulucan, İskilip ilçe Tarım Müdürü Murat Karaslan ve Muharrem Karafakı, Çorum TSO Başkan Yardımcısı  Abdurrahman İstanbullu, Çorum Ticaret Borsa Başkan Yardımcısı  Ali Alıcı, Tarım Bakan Başdanışmanı Doç. Dr. İhsan Kulalı ve Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Fuat Kasımcan, Milli Teknolojiler Genel Müdürü Zekeriya Coştu, manevi desteklerini esirgemeyen milletvekillerine, siyasi parti temsilcilerine ve en çokta bizi motive eden Çorum ve İskilip basınına sonsuz teşekkürlerimi sunarım"

Son Güncelleme: 04.05.2023 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.