Galericiler modern siteye kavuşacak

Çorum Oto Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı

25 Şubat 2019 Pazartesi 23:44
Galericiler modern siteye kavuşacak

S.S. Çorum Oto Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim kurulu Fahri Yandık, Alaattin Akın, Seki Bezaz, Osman Alparslan Kaan , Bilal Cenan, Erkan Özbal ve Mehmet Demir’den oluştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve yeni kurulan Oto Galericiler Oto Merkezi Kooperatifi Başkanı Fahri Yandık, galericileri yeni ve modern bir siteye kavuşturmak için harekete geçtiklerini söyledi. Yandım, galerici esnafına sıfır faizli kredi sağlanarak 40 dönümlük alanda 72 adet işyerinden teşekkül edecek yeni bir site kuracaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 26.02.2019 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-26 01:57:10

Şu anki site yapılalı kaç yıl oldu? Yahu harcanan paralara yazık, 7-8 yılda bir yenisini yapacağız yaklaşımı israftır. Bu işler geleceği de düşünerek daha planlı yapılmalı.

Avatar
ss 2019-02-26 09:29:16

kesinlikle gereksiz, zaten çorum için yeterli güzellikte ve özellikte galerici sitesi mevcut. Hala betonlaşma fikri ne garip.... Ders almıyoruz krizlerden sanırım. Galericiler illa bir şey kurmak istiyorlarsa ticaret lisesi kursunlar, çocuklara dürüst, yalansız, hilesiz, hurdasız ticaret nasıl yapılmalı, onu anlatsınlar, öğretsinler...

Avatar
Erkan 2019-02-26 10:42:19

Şu anki site nerede? Hastane, yurtlar, stad, otogar, okulların bulunduğu Çorum'un en büyük rant bölgesinde. Çok güzel avm, toplu konut vb şeyler yapılarak çok güzel para kazanılır değil mi? Peki şimdiden trafiği felç olmuş bölgeye ekstra trafik yükü yapıp özellikle hastaneye ulaşımı rant için katletmek hainliktir. Allah rızası için vatansever bir yönetici çıkıp şu işi engellesin. O hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilmek bir gün hepinize lazım olacaktır!