Gençlik ve Spor yatırımlarına 95 milyon

Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırımlarını değerlendiren Çorum Milletvekili ve...

04 Kasım 2014 Salı 13:31
Gençlik ve Spor yatırımlarına 95 milyon


Gençlik ve Spor Bakanlığının yatırımlarını değerlendiren Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “ilimiz Gençlik ve Sporuna 95 Milyon TL’nin üzerinde yatırım sağlanıyor” dedi.


Çorum’da 2014 yılı içerisinde yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Uslu, şöyle dedi; “61. Hükümetin kurulmasıyla birlikte Gençlik ve Sporun ayrı bir bakanlık olarak yapılandırılması, geleceğimiz olan gençlerimize hükümetimizin vermiş olduğu önemin bir göstergesidir. Bakanlık bünyesinde oluşturulan Genel Müdürlük ve ilgili birimler ile gençlik çalışmaları daha ön plana çıkartılmıştır. Bu kapsamda ilimizde de gençlerimizin eğitimi, sosyal aktivitelere katılımı, birlik beraberlik ve milli duygulara uygun yetişmelerini sağlayan Gençlik Merkezlerine yenilerini kazandırıyoruz. Bu kapsamda; Çorum’a ikinci Gençlik Merkezini yapıyoruz. İhalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı. Önümüzdeki günlerde ise yapımına başlanacak. Osmancık ve Sungurlu ilçelerimizde yapımı devam eden Gençlik Merkezlerimiz büyük oranda bitirildi. Alaca Gençlik Merkezi için yer tahsis işlemleri tamamlandı. Yatırım programına alınması için çalışmalarımız devam ediyor.


Spor alanında yapılan tesis çalışmalarında ise; Osmancık Güreş Eğitim Merkezi, Kargı Antrenman Spor Salonu, Bayat, Oğuzlar ve Kargı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahalarının yapımı tamamlandı. Merkeze yapacağımız Olimpik standartlarda Atletizm pisti ihalesi yapıldı. Süreç devam ediyor. Osmancık Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Oğuzlar Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasına ikili soyunma odası projeleri ve yaklaşık maliyet çalışmaları, Ortaköy ve Uğurludağ ilçelerinin Sentetik Çim Yüzeyli Futbol sahaları için de hazırlık çalışmaları devam etmektedir.”


Tamamlanan ve ihale edilen Gençlik ve Spor yatırımları (YURTKUR Genel Müdürlüğü ve Proje aşamasındaki yatırımlar hariç) toplam bedelin 95 Milyon TL’nin üzerinde olduğunu bildiren Uslu, yatırımları hayırlı olmasını temennisinde bulundu.  





Son Güncelleme: 04.11.2014 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2014-11-04 13:51:36

çoiruma yapilacak olan yeni stadyum dan ne haber acaba orasi için hiçbir girişimde bulunuluyormu acaba sayin uslu sizden bşka çalişan yok o işede bir el atsaniz da yeni stadimizda çoruma kazamdirilsa

banner165