Genel Müdür sözü

Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, banka olarak Çorum'a desteklerini artıracakları sözünü verdi.

24 Mayıs 2018 Perşembe 17:45
Genel Müdür sözü

Halk Bankası’nın kuruluşunun 80. Yılı nedeniyle Halk Bank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, banka olarak Çorum’a desteklerinin artacağını söyledi.

Arslan, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Halk Bank Genel Müdür Danışmanı Tekin Erdem, Kurumsal Tanıtım Daire Başkanı Yalçın Kaya, Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal yer aldı.

Genel Müdür Arslan, 80 yıldır KOBİ’lerin büyümesi için katkı sağlayan bir banka olduklarını, 80.yıl kutlamaları çerçevesinde Çorum’da da iftar vereceklerini belirterek, “Bankamızın Çorum’a desteği bundan sonra da artarak devam edecektir. Halk Bankası müşterilerine Çorum’a daha fazla neler yapabilir bunu değerlendiriyoruz. Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde daha iyi atılımların yapılacağına inanıyoruz. Sağlanan güven ve istikrar ortamının devam edeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar müşterilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de, “Türk ekonomisinin lokomotifi olan bankalarımızdan Halk Bankası ayakta dimdik durabiliyor. Çorum’da bankamızla çok iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz. Bir hemşehrimizin Halkbank Genel Müdürü olması bize ayrıca memnuniyet vermektedir. 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğu doların ne seviyede olduğuyla paralel. Dolara müdahale ekonomik müdahale değil. Biz de biliyoruz bunu vatandaşlarımız da biliyor. Her şeye rağmen istikrar diyoruz. Ben sizlere bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gül ve Aslan, ziyaretin anısına birbirlerine karşılıklı hediye takdime ettiler.

UYDU ŞUBEYE ZİYARET

Bu arada Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, TSO hizmet binasında faaliyete geçen Halkbank  Çorum TSO Uydu Şubesi’ni de ziyaret etti.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Genel Müdür Arslan, yeni şubenin; iş dünyasına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunduktan sonra böyle güzel bir mekanda bu şubenin faaliyete geçmesinden ve hizmet sunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan, şube personellerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 24.05.2018 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-05-24 18:53:16

nasıl yardımcı olduklarını isteyene yazabilirim öyle sözle olmuyor erken ödeme cezası kadrolulu avukat ücretleri vs ödeme yapılırken mahkeme daha yazayım mı