Genel Müdür’e ihracat talebi

Hayvancılık Genel Müdürü'nü ziyaret eden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum'dan yurt dışına düve ihraç edebileceklerini söyledi.

12 Nisan 2019 Cuma 14:34
Genel Müdür’e ihracat talebi

Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’ u ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı Çorum’ da hayvancılığın geliştirilmesi için yürütülen projeler hakkında bilgi vererek bakanlığın desteğine teşekkür etti.

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ise Türkiye’den yurt dışına simental düve ihraç edilmesi halinde birlik olarak ihracata sağlıklı düvelerle katkı sunabileceklerini ifade etti.

Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş da, Çorum’un hayvancılık alanında örnek projelerini memnuniyetle takip ettiğini dile getirerek, “Çorum üreticisi imkân verildiğinde her zaman üretime olağanüstü katkısı ve müteşebbis ruhu ile önümüze çıkıyor. Bu heyecanı ve katkıyı gördükten sonra bizlerde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Çorum’ da Üretici Birlikleri ve Ziraat Odaları ile Kurumlarımızın işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar sektöre bir canlılık kazandırdı. Bu durumun üreticilerimize olumlu olarak yansıdığını görebiliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.