Genel Müdür’le görüştüler

Çorum heyeti Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u ziyaret etti.

24 Ekim 2019 Perşembe 17:14
Genel Müdür’le görüştüler

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya , Yönetim Kurulu Genel Müdür’le görüştülerüyeleri Fatih Şerbetçi ve Ahmet Uysal, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda kentin tarım ve hayvancılığı hakkında bir dizi görüşmeler yaptılar.

Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u makamında ziyaret ederek Çorum hayvancılığının son durumu hakkında bilgi veren heyet, mevcut sorunları ilettiler. Görüşmede ayrıca, birlik faaliyetleri ve yürütülen projeler ele alındı.

Genel Müdür Zekeriya Erdurmuş, yaptığı açıklamada, “Genel Müdürlük olarak Çorum’u yakından takip ediyoruz. Yapılan çalışmalarla desteğimiz artarak devam edecek.” Dedi.

Birlik Başkanı Yılmaz Kaya da, Genel Müdür Erdurmuş’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle dedi; “Gayretimiz üreticiye daha faydalı olabilmek.  Genel Müdürlüğümüzün bizim yanımızda olması da heyecanımızı kat kat artırıyor. Ana hedefimiz, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ülkemizde örnek olan bir birlik haline getirmektir. Bunu başarırsak, başarı hepimizin olacaktır. Önümüzdeki günlerde de daha yeni projelerle üreticimizin karşısına çıkacağız” ifadelerinde bulundu.

Heyet daha sonra Bakanlığa bağlı Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek, Ari İşletmelerinin beklentilerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.