Giyim sektörü için işbirliği teklifi

02 Kasım 2017 Perşembe 18:17
Giyim sektörü için işbirliği teklifi

Necatibey Gömlek sahibi Mücahit Keskinel, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, üniversite-sektör iş birliğinin önemine değinilerek yapılabilecek ortak çalışma ve iş birliklerinden bahsedildi.

Necatibey Gömlek sahibi Mücahit Keskinel, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Tekstil Teknolojisi Programı ile ilgili ortak proje ve çalışmalar yapmak ve ilgili bölümün öğrencilerine uygulamalı staj imkanı sağlamak istediklerini SÖYLEDİ.. Keskinel, üniversitede birlikte çalışmaktan mutluluk ve onur duyacağını ifade ederek Alkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

İkili iş birliklerini çok önemsediklerini, Türkiye’de sektör-üniversite ve sanayi-üniversite iş birliğini uygulamaya geçiren örnek üniversitelerden biri olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Alkan, ilgili program öğrencilerine staj fırsatının güzel bir girişim olacağını dile getirerek, üniversite olarak her türlü iş birliklerine kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 02.11.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.