Gong töreni, Ahlatcı halka arz oldu

Ahlatcı Holding gong töreniyle Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı

22 Aralık 2022 Perşembe 14:13
Gong töreni, Ahlatcı halka arz oldu

Çorum merkezli Ahlatcı Holding’in Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması nedeniyle gong töreni düzenlendi.

ÇOK BAŞARILI ARZ

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Ahlatcı Doğal Gaz'ın, gelen yüksek talep sayesinde, yaklaşık 3,5 milyar TL tutarında halka arz geliri ve 395 bin yatırımcıya satışla çok başarılı bir halka arz gerçekleştirdiğini söyledi.

‘BORSA TARİHİNİN EN BÜYÜK ARZI’

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı da, halka az büyüklüğü 3 milyar 481 milyon TL olan Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım AŞ'ye 15 milyar 135 milyon TL'nin üzerinde rekor talep geldiğini belirterek, "Borsa tarihinin en büyük halka arzı gerçekleşmiştir. Şirketin 419 bin 904 yatırımcıyla buluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

‘SON DERECE MEMNUNUZ’

Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Tuncay Karahan ise halka arzın içinde bulunmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, Türkiye'nin en büyük halka arzını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2022-12-22 15:23:07

alamıyoruz alamıyoruz