Gülümseten mesaj

Bir mizah sitesi'nden Maliye Bakın Ağbal'a tweetli espri

13 Eylül 2017 Çarşamba 13:07
Gülümseten mesaj

Merakla beklenen iPhone 8 ve iPhone X tanıtımları dün Apple Park'ta yapıldı. Aylardır speküle edilen ürün fiyatları da sonunda belli oldu. Bir mizah sitesi de bir görsel hazırlayarak, tweetle espri yaptı. Esprinin içinde ise Maliye Bakanı Naci Ağbal da vardı. 


iPhone 8 ve iPhone 8 Plus fiyatlarının 699 dolardan başlayacağı açıklanırken; 999 dolardan başlayan fiyatla, en pahalı iPhone hâline gelen iPhone X en büyük ilgi odağıydı.


Özelliklerin tanıtılması ve fiyatların açıklanmasının ardından iPhone düşkünleri ürünlerin olası Türkiye fiyatlarını hesaplamaya koyuldu. 


Fırsatı kaçırmayan mizah sitesi Zaytung, fotomontajla hazırladığı bir görsel eşliğinde "Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal,  ABD'yle eş zamanlı olarak yeni iPhone X'in vergisini tanıtıyor." şeklinde bir tweet attı. Güldüren mesaj, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek
'in de beğenisi aldı.



 

KAYNAK HABERTÜRK





Son Güncelleme: 13.09.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.