Güven tazeledi

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği'nde Şevket Arıcı güven tazeledi

22 Nisan 2018 Pazar 14:45
Güven tazeledi

Çorum Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda birlik başkanlığına seçilen Şevket Avcı güven tazeledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde gerçekleştirilen genel kurulda seçimlere gündem maddelerinin onaylanarak ibraz edilmesinin ardından seçimlere geçildi. 4 ayrı liste ile gidilen seçimler sonunda kullanılan oyların 470’ni alan Şevket Avcı yeniden birlik başkanı seçilirken diğer adaylar Çetin Ceylan 255, Mehmet Koldaş 123, Hasan Sağır ise 12 oy aldı.

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, başkan adaylarının hizmete talip olduklarını, bunun bir hizmet yarışı olduğunu, yapılan seçimlerde kazananın Çorum ve yetiştiriciler olduğunu belirterek tüm adaylara başarılar diledi.

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı da, yaptıkları çalışmaların yapacakları çalışmaların teminatı olduğunu belirterek, toplumun bütün kesimleriyle birlikte el ele vererek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra koyun ve keçi yetiştiricilerine en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği yönetimi Şevket Avcı başkanlığında şu isimlerden oluştu; Cafer Harputlu, Mürsel Bostancı, Birol Alanbay, Ali Özerdem, Şükrü Argunşah ve İlhami Özüdoğru.

İHA

Son Güncelleme: 22.04.2018 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165