Hafta sonunu Yıldız Dağı’nda geçirdiler

Sungurlu TSO yöneticileri hafta sonunu Sivas'ın Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde geçirdi.

17 Şubat 2020 Pazartesi 12:30
Hafta sonunu Yıldız Dağı’nda geçirdiler

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, beraberindeki heyetle hafta sonunu Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde geçirdi.
Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonunu yoğun geçiren tesisler, çok sayıda misafir ağırladı. Kayak merkezi; pistlerinin eğimi, uzunluğu, kod farkı, çeşitliliği, kar kalitesi ve karın kalış süresi ile kayak severlere eşsiz bir kayak keyfi sunarak doyumsuz anlar yaşatıyor. TSO Başkanı Behiç Akkaş, Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken’in önerisi üzerine Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ergül, Osman Koca, Osman Tuncay ve İlhan Ambarkütükoğlu ile Sivas’ın marka değeri Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne gittiklerini söyledi. Merkezin Anadolu'nun parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden TSO Başkanı Akkaş, “Türkiye’nin en genç, en modern ve en ekonomik kayak merkezini herkesin görmesini arzuluyoruz. Pistler harikulade, hizmet kalitesi olağanüstü güzel, yolları güvenli. Yani kayak yapmaya her şey müsait. Türkiye’nin birçok yerinde kar sorunu varken Yıldız, kış sporlarına hazır vaziyettedir. Burası ülkemizin yükselen bir marka değeridir.” diye konuştu. Behiç Akkaş, Merkezde görev yapan personele güler yüzlü ve kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: Sungurlu Gazetesi

 

Son Güncelleme: 17.02.2020 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Mert 2020-02-17 13:41:32

Çorum'a böyle bir tesis kazandıran milletvekillerimize çok teşekkür ederiz.

Avatar
Recep 2020-02-17 14:42:17

bu tesisin çoruma açılması çok güzel oldu, ılgaza ve erciyese gitmekten kurtardı bizi, çevre illere gitmek çok yoruyordu zaten...!

Avatar
Helal 2020-02-17 12:41:20

Helal olsun.Ağzınıza layık Çorumu iyi anlatmışsınız kanımca