Halkbank’a yeni müdür

Halkbank Sungurlu Şube Müdürlüğüne Çerkeş Şube Müdürü Engin Eker atandı.

19 Temmuz 2019 Cuma 18:41
Halkbank’a yeni müdür

Halkbank Sungurlu Şube Müdürlüğüne Çerkeş Şube Müdürü Engin Eker atandı.
Halkbank Sungurlu Şube Müdürü Ayhan Artar’ın Çorum Bölge Koordinatörlüğü Nakit Operasyon Birim Müdürlüğü görevine atanmasıyla boşalan göreve bankanın Çankırı Çerkeş Şube Müdürü Engin Eker atandı.
Önceki gün ilçeye gelerek görevine başlayan Engin Eker, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için burada olduğunu belirtti. Halkbank olarak Sungurlu’ya en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirten Eker, “Şube olarak ilçede başarılı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Sungurlu’ya atamasının yapıldığında çok mutlu olduğunu söyleyen Eker, ilçe esnafı ve halkının 7/24 hizmetinde olacağını ifade etti.
37 yaşında Kırıkkale doğumlu olan Eker, Kırıkkale’de 10 yıl görev yaptı. Daha sonra Çankırı ili Çerkeş ilçesi Şube Müdürlüğü görevine atanan Eker, son olarak Sungurlu Şube Müdürlüğü görevine getirildi.
Eker evli ve 1 çocuk babası.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165