Hayatında yeni bir sayfa açtı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde eski hükümlü devlet desteği ile yeni iş kurup hayatında yeni bir sayfa açtı.

16 Aralık 2021 Perşembe 15:28
Hayatında yeni bir sayfa açtı

Çorum’un Sungurlu İlçesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 2020 yılı Haziran ayında hazırlanan ve Çorum İş Kur İl Müdürlüğü tarafından kabul edilen eski hükümlü İ.A.’ya, ‘Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Projesi’ kapsamında geçtiğimiz yıl hibe desteği olarak 4 adet büyükbaş hayvan alınarak teslim edildi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından eski hükümlünün ikamet adresi olan Alaca ilçesi Sarısüleyman köyüne yapılan ziyarette, hibe desteği ile alınan 4 adet büyükbaş hayvanın 3 tanesinin yavruladığı, 1 tanesinin gebe olduğu, ayrıca hükümlünün 2 adet büyükbaş hayvan alarak toplam 9 adet büyükbaş hayvana sahip olduğu, yeni doğacak büyükbaş hayvanları ile 12 adet büyükbaş hayvanının olacağı anlaşıldı.

Kendi işinde çalışan eski hükümlü İ.A. proje kapsamında alınan hayvanların bakımı yaparak geçimini sağladığını, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü desteği ile hayatında yeni bir sayfa açtığını ve ailesi ile birlikte hayata tutunduğunu belirterek, kendisine her türlü desteği veren Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür etti.

Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk de, eski hükümlü için hazırlanan proje ile onun kendi işini kurmasına yardımcı olduklarını ve topluma kazandırılmasına katkıda bulunduklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte kendi işini kurmak isteyen hükümlülere proje desteği sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 17.12.2021 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2021-12-17 09:11:33

Bol kazancı olsun inşAllah. Tebrikler .