Hayde Vira hizmete açıldı

Hayde Vira Kafe-Restoran hizmete açıldı.

16 Kasım 2019 Cumartesi 13:29
Hayde Vira hizmete açıldı

Genç girişimci Gülbahar Kaynar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’ten aldığı teşvikle Hayde Vira Kafe-Restoran’ı hizmete açtı.

Geçtiğimiz Cuma günü eski Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren restoranın açılışına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Belediye Meclis üyeleri, Esnaf Odası Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde hizmete giren restoranın açılış kurdelesini ise yine protokol üyeleri hep birlikte yaptı. Açılışın ardından ise davetlilere balık ikramında bulunuldu.

Çorum’da merhum Yusuf Kaynar tarafından kurulan ve balıkçılık sektörünün köklü kuruluşlarından Örnek Balıkçılık sahipleri Hakan Kaynar’ın yengesi ve Yavuz Kaynar’ın eşi olan Gülbahar Kaynar, “Hayde Vira” isimli restoran 30’a yakın balık çeşidiyle müşterilerine hizmet verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-11-17 02:12:19

Küçük bir işletmenin açılışına vali, b.başkanı, il başkanı, milletvekili vs. Katılmış. Keşke bir fabrika yada üretim tesisi açabilselerdi.
Balık tutmayı değil, balık yemeyi öğretiyorlar bize..
:)))