Hayırlı uğurlu olsun

Çorum’un İskilip İlçe Belediyesi Mezbahası bugün öğleden sonra düzenlenen törenle hizmete girdi.

08 Mayıs 2020 Cuma 18:18
Hayırlı uğurlu olsun

Çorum’un İskilip İlçe Belediyesi Mezbahası bugün öğleden sonra düzenlenen törenle hizmete girdi. 2015 yılında ruhsatı iptal edilen mezbahanın modernizasyonu standartlara uygunluğuna özen gösterilerek geçtiğimiz ay tamamlandı.

Mezbahada düzenlenen törene AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ziraat Odası Başkanı Mücahit Şahin, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Serdar Çorumlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kasap esnafı ile davetliler katıldı.

OBRUK VADİSİ’NİN EN MODERN MEZBAHANESİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, açılışta yaptığı konuşmada mezbahanın onarımı ve ruhsatlandırılması için yoğun mesai harcadıklarını, son olarak darphaneden mührün de gelmesiyle hizmet açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

Dualar edilerek kurban kesiminden sonra açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Meclis Üyesi Erol Kambur kesti. Başkan Ali Sülük, davetlilere mezbaha ünitelerini gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu.

‘DEVLER GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN KARINCALAR GİBİ ÇALIŞMAK GEREK’

Belediye Başkanı Ali Sülük açılış programı sonrası yaptığı açıklamada  Mezbahanın İskilip’e hayırlı olmasını dileyerek, “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir. Bizde gecemizi gündüzümüze katarak güzel ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için çaba gösteriyoruz. Obruk Vadisinin en modern ve kullanışlı Belediye Mezbahası İskilip’imize hayırlı uğurlu olsun. Mezbaha modernizasyonlaştırma tadilat ve ruhsatlandırma sürecindeki çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarımızı tebrik ederim. Açılışa katılanlara teşekkür ederim.”/İskilipost

Son Güncelleme: 08.05.2020 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenannn 2020-05-08 23:28:19

Memleketimize hayırlı olsun. Nice tesis, okul, yurt, üniversite, yol açılışlarına vesile olur inşAllah.
" Sosyal mesafe kurallarını uyğulayalım"

Avatar
Öz Çorumlu 2020-05-09 11:04:22

Hani sosyal mesafe? O ikisi maskeyi hiç takmasa da olur.Uzmanlar iki aydır söylemekten usandı,bizim milletimiz hala anlamadı.Egitim şart!