Hemşehrimiz devrede, OSB’ye yeni yatırımlar

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Çorum'un Sungurlu OSB'ye yapılacak yeni yatırımlar hakkında bir görüşme yapıldı.

27 Aralık 2021 Pazartesi 12:11
Hemşehrimiz devrede, OSB’ye yeni yatırımlar

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, MKE Genel Müdürü Yasin Akdere ve Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Sungurlu’muza yapılması planlanan sanayi yatırımları ile Sungurlu OSB’mizin doğalgaz bağlantısı ve ilave yatırımlar için gerekli izinler hususlarında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret ettik.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş ve MKE Genel Müdürü Yasin Akdere ile birlikte, 16 yıl çeşitli kademelerinde görev yaptığım eski bakanlığımda çok kıymetli Bakanımızın misafiri olmaktan ve kendilerine Sungurlu’muzun ve Çorum’un ihtiyaç ve taleplerini iletmekten son derece mutlu olduk.

Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Sungurlu’muzda güzel yatırımlar yapılacak, OSB’mizin ihtiyaçları karşılanacak, ciddi iş imkanları oluşacak. Devletimiz var olsun. Allah’a hamdolsun."

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş da, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi için destek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, MKE Genel Müdürü Yasin Akdere ve katkısı olan herkese teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 27.12.2021 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.